Click Here to Learn More Click Here to Learn More Click Here to Learn More Click Here to Learn More Click Here to Learn More
Six Steps to Optimizing Your Compressed Air System

Soft Grip Super Air Scraper

Soft Grip Super Air Scraper
 
 

De Soft Grip Super Air Scraper van EXAIR is ontwikkeld om de meest hardnekkige schoonmaakproblemen in industriële faciliteiten op te lossen. Het ontwerp* combineert een krabber en perslucht voor een krachtige vuilverwijderaar. Het is perfect voor het verwijderen van vulmiddelen, pakkingen, afdichtingsmiddelen, kleefmiddelen, tape, verf, stickers, labels, vet, smeermiddelen en moeilijk te verwijderen metalen spaanders, schilfers of schijven. Het helpt uw machinetafels, onderplaten en montagestations schoon en functioneel te houden.

De corrosiebestendige stalen krabber is bevestigd aan een plat Super Air mondstuk van 2” en een verlengstuk van 3/4” voor de kracht en duurzaamheid die nodig is voor vele moeilijke reinigingsproblemen en huishoudelijke uitdagingen. Verlengstukken voor de Soft Grip Super Air Scraper zijn verkrijgbaar vanaf 6” (152 mm) tot 72” (1.829 mm) voor het schoonmaken van tafelbladen, binnen in machines, vloeren en andere oppervlakken. Ook zijn er beschermschilden verkrijgbaar.

*patent aangevraagd

Auteursrecht ©2020 EXAIR Corporation. Alle rechten voorbehouden.