Click Here to Learn More spacer Click Here to Learn More spacer Click Here to Learn More spacer Click Here to Learn More spacer Click Here to Learn More spacer Click Here to Learn More spacer
Six Steps to Optimizing Your Compressed Air System

VariBlast Precision Safety-luchtpistool
VariBlast® Precision Safety Air Gun

VariBlast Precision Safety Air Gun
 
 

Het nieuwe VariBlastĀ® Precision Safety-luchtpistool van EXAIR zorgt voor een gerichte luchtstoot die in staat is om zware klussen met opmerkelijke kracht aan te pakken. Dit CE-conforme lichte luchtpistool maakt gebruik van een speciaal ontworpen trekker met variabele stroomsnelheid die variabele kracht op een doel kan produceren door simpelweg de trekker over te halen. Een comfortabele volledige vingertrekker en handige ophanglus zijn ingebouwd in dit 1/4 NPT Safety-luchtpistool.

Het VariBlast Precision Safety-luchtpistool is verkrijgbaar met een standaard verlengstuk van 12" of 20" dat ook kan worden uitgerust met een slagvast polycarbonaat spaanscherm. Het luchtpistool is gemaakt van slagvast polyacetaal. De luchtstroom die uit het mondstuk komt, kan niet worden geblokkeerd, wat een veilige werking garandeert en voldoet aan de OSHA-norm 1910.242(b).
Dit VariBlast Precision-luchtpistool produceert een stil geluidsniveau van 75 dBA dat ruim onder de limieten van de OSHA-norm voor blootstelling aan lawaai 29 CFR 1910.95(a) ligt.

Auteursrecht Ā©2022 EXAIR Corporation. Alle rechten voorbehouden.