Zes stappen om uw luchtdruksysteem te optimaliseren

Accessoires voor luchtmondstukken
Air Nozzle Accessories

EXAIR biedt een hele reeks gereedschap aan waarmee u het beste kunt halen uit uw luchtmondstukken en luchtstralen. Hiermee kunt u de positionering van uw luchtmondstuk verbeteren of de luchtconsumptie verlagen, EXAIR heeft het juiste accessoire voor u!


Voor toepassingen waarbij het pneumatische product vaak verplaatst moet worden, zijn de flexibele Stay Set Hoses™ (houdersets voor slangen) ideaal. Monteer de slang in de buurt van de toepassing en buig ze om de luchtstroom op het doel te richten. Omdat de slang een "geheugen" heeft, zal ze niet kruipen of buigen. Het doel blijft behouden tot de slang fysiek verplaatst wordt naar de volgende positie. Flexibele houderset slangen

Magnetische basissenMagnetische basissen zijn geschikt voor toepassingen waarbij het luchtmondstuk of luchtstroom vaak verplaatst worden. De krachtige magneet kan horizontaal of verticaal gemonteerd worden. Een afsluitventiel wordt meegeleverd en kan gebruikt worden om de kracht en stroom oneindig te laten variëren.

Draaifittingen
Met EXAIR's draaifittingen kunt u de positie van de luchtmondstukken en stromen eenvoudig aanpassen. Met de draaifittingen kunt u een beweging van 25 graden maken vanaf de middenas voor een totale beweging van 50 graden. Type 303 roestvrij staal.

Afblaas setsU bent niet echt zeker welke luchtuitlaat of stroom het meest geschikt is voor uw toepassing? De Afblaas-sets van EXAIR beschikken over een volledig aanbod van luchtmondstukken en stromen waar u mee kunt experimenteren.

Auteursrecht ©2020 EXAIR Corporation. Alle rechten voorbehouden.