Klik hier om te leren hoe de E-Vac werkt

How the E-Vac Works
 

E-Vac accessoires
E-Vac® Accessories

Vacuüm kommenAlle EXAIR vacuüm kommen zijn vervaardigd van duurzaam vinyl. Ze zijn uitermate geschikt voor algemene doeleinden en zijn zeer resistent tegen slijtage. De Durometer rating (gebruikt om de flexibiliteit en stijfheid van de kom te berekenen) is A50. Het temperatuurbereik is 32°F (0°C) tot 125°F (52°C). Verkrijgbare komvormen zijn: Rond, ovaal en balg.

E-Vac dempers

Optionele geluidsdempers beschikbaar die de maximale uitstoot van de E-Vac unit toestaan zodat de cyclus snelheid niet afneemt.

Indruk- connectoren fittings zijn beschikbaar voor vacuüm koppen die zich op afstand van de E-Vac bevinden. De meeste zijn beschikbaar met NPT en BSP bedrading en kunnen geïnstalleerd worden op de E-Vac en de vacuüm kop. Polyurethaan vacuüm buizen and bevestigingsklemmen zijn beschikbaar om ze te bevestigen. Een vacuüm controleklep is aanwezig om vacuüm te houden in geval van perslucht verlies. De controleklep is ontworpen voor grote stroming zodat de luchtstroming niet beperkt wordt of de operatie van de E-Vac vertraagt. E-Vac Accessories
 

Auteursrecht ©2020 EXAIR Corporation. Alle rechten voorbehouden.