Zes stappen om uw luchtdruksysteem te optimaliseren

Digitale stroommeter
Digital Flowmeter

Digitale Stroommeter
 

Met EXAIR's digitale stroommeter kunt u de luchtdrukconsumptie en verspilling ervan overzien! Het digitale scherm toont de precieze hoeveelheid luchtdruk die stroomafwaarts gebruikt wordt en door dure lekken of inefficiënte luchtproducten te identificeren, kunnen duizenden euro's per jaar aan perslucht bespaard worden. Vele bedrijven installeren de digitale stroommeter op iedere grote tak van hun luchtdistributiesysteem om de consumptie van perslucht te overzien en te verminderen.

De digitale stroommeter heeft een LED-scherm dat het luchtverbruik (SCFM of m3) aanduidt in de pijp waarmee het verbonden is. Bij andere stroommeters moet de lezing vermenigvuldigd worden met een specifieke conversiefactor om nauwkeurig te zijn. Iedere digitale stroommeter is gekalibreerd voor de specifieke pijp waarop het is gemonteerd. Een 18 VDC stroomtoevoer met 100 – 240 VAC-input en adapters voor stopcontacten over de hele wereld worden samen met de stroommeter geleverd.

De digitale stroommeter is ontworpen voor permanente montage aan de pijp. De gebruiker moet twee openingen boren door de pijp met bijhorende boorkop en boorgids. Geen snijden, lassen, aanpassingen of kalibreren nodig.

De digitale volumestroommeter met draadloze capaciteit van EXAIR is beschikbaar als ingebouwde optie in de digitale volumestroommeter van EXAIR. De gemakkelijkste manier om het verbruik van perslucht en verspilling te bewaken kan nu draadloos worden uitgevoerd via een ZigBee®- meshnetwerk!

Auteursrecht ©2020 EXAIR Corporation. Alle rechten voorbehouden.